Dansk Sprogrevision

Korrektur

Korrektur er gennemlæsning af og rettelse af fejl i en tekst så teksten hænger sammen sprogligt og harmonerer med de officielle retskrivningsregler.

Retskrivning er strengt taget ikke en grammatisk disciplin, men drejer sig om korrekt stavning af ord og korrekt tegnsætning. En del af retskrivningsreglerne hænger dog nøje sammen med grammatik, så du skal naturligvis have et meget sikkert greb om grammatik for at være i stand til at forstå og bruge reglerne korrekt.

Rigtig god korrektur kræver to separate gennemlæsninger, men du kan også nøjes med en enkelt gennemlæsning, hvilket naturligvis er billigere. Du kommer langt med en enkelt grundig gennemlæsning, men det endelige resultat bliver selvfølgelig bedre hvis du vælger to. Dansk Sprogrevision anbefaler altid to gennemlæsninger af teksten.

 

PRIS:

85 kr. pr. side
(én gennemlæsning)

135 kr. pr. side
(to gennemlæsninger)

1 side = 2.500 anslag inkl. mellemrum (ca. 450 ord).


BESTILLING:

(1) Send din tekst til info@dansksprogrevision.dk. Samtidig kan du evt. anføre specifikke krav til korrekturen.

(2) Du modtager et tilbud, som beregnes ud fra tekstens omfang. Du får samtidig at vide hvornår du modtager den færdige korrektur.

(3) Du godkender tilbuddet, og Dansk Sprogrevision går i gang med at læse korrektur.

(4) Du modtager den gennemarbejdede tekst og har nu mulighed for at tage stilling til og gøre brug af de rettelser, ændringsforslag og kommentarer som korrekturen indeholder.
Dansk Sprogrevision Brolæggerstræde 6, baghuset, 1. sal 1211 København K 29 72 28 11 info@dansksprogrevision.dk